kaikki kategoriat

TIETOA MEISTÄ

Suzhou AZA Puhdas
Electric Technology Co., Ltd

On ammattimainen siivousalan valmistaja ja viejä
Laitteet

Yritys Esittely

Suzhou AZA Clean Electric Technology Co., Ltd on erinomainen pölynimuriyritys, joka on erikoistunut tuotekehitykseen, valmistukseen ja laadunvalvontaan. Se perustettiin vuonna 2009, ja se sijaitsee Suzhoussa, kauniissa kaupungissa lähellä Shanghaita.

Yrityksen pinta-ala on 10000 9001 neliömetriä, mukaan lukien ruiskuvalutehdas, kokoonpanotehdas ja laboratorio. Ja sillä on kaupallisten ja sosiaalisten standardien BSCI-sertifiointi ja ISO 1,000,000 -laatujärjestelmän sertifiointi. Sillä on nyt 4 150 XNUMX VC:n vuotuinen kapasiteetti, XNUMX kokoonpanolinjaa ja yli XNUMX täysin sitoutunutta ammattihenkilöstöä. Ja sillä on myös korkean tason ammatillinen ja tekninen tiimi, kehittyneet pölynimurin tuotantolaitteet ja testauslaitteet.

Tuotteet ovat läpäisseet kansainvälisen UL / ETL / GS / CE / CB / RoHS / EMC / LVD sertifikaatin. Ja kuuma myynti Euroopassa, Amerikassa, Australiassa, Aasiassa ja muissa maissa ja alueilla. Asiakkaat ylistävät niitä kaikkialla maailmassa.

OEM- ja ODM-yhteistyötä voidaan tarjota. tervetuloa käymään ja hyvää yhteistyötä.

Kehityshistoria

Tuotteitamme myydään hyvin Euroopassa, Amerikassa, Australiassa, Aasiassa ja muissa maissa ja alueilla. Paljon kiitosta asiakkailta kaikkialla maailmassa.

Kehityshistoria
2009

Suzhousta löydetty ruiskutehdas ja ruiskutusosien toimittaja. 9 kpl ruiskutuskoneilla toimitamme 10,000 XNUMX kpl ruiskutusosia päivässä. Tämä kokemus saa meidät tuntemaan enemmän toimialasta ja keräämään lisää tietoa toimittajaketjusta.

2010

Aloitti vienti- ja tuontiliiketoiminnan ja perusti oman toimiston ja näyttelytilan

Liitymme Alibabaan toimittamaan pölynimurin ja voittamaan kultatoimittajan Alibabassa. Osallistumme myös Canton Fairiin ja muihin messuihin kehittääksemme lisää asiakkaita.

2016

Kiitos asiakkaiden tuesta, perustamme oman tuotantotehtaan Suzhouhun.

Tehtaalla on 2 tuotantolinjaa, joissa on yli 11 kpl tuotteita. Ja kehitämme markkinointiosastoa, T&K-osastoa, tuotantoosastoa, laadunvarmistusosastoa ja hallintoosastoa, yhteensä 80 esikuntia.

Tänä vuonna kehitämme 4kpl uusia tuotteita. Hanki myös Electrolux- ja ALDI-tilaukset, jotka tekevät meille enemmän kokemusta promootiotilauksesta ja brändiasiakkaasta.

2017

Muuta uuteen tukikohtaamme, uuteen rakennukseen, jossa on 2 kerrosta. Yhteensä 4 kpl tuotantolinjoja, 150 kpl esikuntia ja 18 kpl tuotteita. Omistaudu langattomaan pölynimuriin, lisäämme 20kpl uusia asiakkaita.

2019

Keskitymme johdottomaan pölynimuriin ja verkkoasiakkaaseen, kehitämme teleskooppiputken johdottomaan pölynimuriin, mikä auttaa asiakkaamme säästämään 3 dollaria kappaleelta ja saamaan 50 % osuuden markkinoista. Se auttaa meitä olemaan säänneltyjä yrityksiä vuonna 2019.

2020

Perusta oma laboratoriomme ja meillä on yli 15 kpl testikonetta, joka on erityinen johdottomille pölynimureille ja moppipölynimureille, mukaan lukien suorituskykytestauskone, tuotteen luotettavuuden testauskone, moottorin käyttöikätesti, harjan luotettavuuden testauskone. Myös ABR Laboratory, se Simuloi asiakkaiden käyttöskenaarioita suorittaa luotettavuussovellustestejä.

Kunnia

Laatu on tärkeämpää kuin määrä

BSCI
EMC
GS
ISO9001
LVD
REACH
RoHS
UN38.3
Merirahtitodistus

Jälleenmyyjäkumppanit

Hot Sale Euroopassa, Amerikassa, Australiassa, Aasiassa ja muissa maissa ja alueilla. He ovat erittäin kehuja
Asiakkaat kaikkialla maailmassa.

Jälleenmyyjäkumppanit

Keskeiset tuotteet

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai neuvoja

Kuumat kategoriat