kaikki kategoriat

Palvelu

Pyrimme
Rakenna oma brändimme

Luo itsenäisiä online-brändejä ja käytä online-brändejä
Lisää offline-myyntiä.

ORIGINAL LAITTEET VALMISTAJA

Tuotantomenetelmä etenee lähetyksessä, jossa ostaja vastaanottaa kehitystarkoituksen ja valmistaa valmiin tuotteen oston tavaramerkillä. Tuotantokustannuksia voidaan alentaa, koska ostajan ei tarvitse varustaa tuotantotiloja.

ORIGINAL DESIGN VALMISTAJA

Valmistajan kehittäminen - jossa valmistava yritys kehittää, suunnittelee tuotteita ostajan tavaramerkillä ostajan vaatimusten mukaisesti. Se on järjestelmä, joka toteuttaa kokonaispalvelun kaikille prosesseille tuotesuunnittelusta tuotekehitykseen, tuotantoon, laadunhallintaan ja toimitukseen perustuen valmistajayrityksen omaan teknologiaan ja kapasiteettiin.

TAVOITEMME

Toivomme voivamme tehdä asiakkaidemme mukaisia ​​tuotteita
Ovat tyytyväisiä

Räätälöity suunnittelu

PYYTÄ RAKENTAA OMASI BRAND

Yritys on onnistuneesti rekisteröinyt monia kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​tavaramerkkejä Kiinassa, Yhdysvalloissa, Euroopan unionissa ja muissa maissa. Brändimme toimivat eri muodoissa huippuluokan putiikeissa, supermarketeissa, rajat ylittävässä verkkokaupan yrityksissä ja yhden luukun ulkoliikkeissä. Keskitytään riippumattomien tuotemerkkien suunnitteluun, kehittämiseen ja innovointiin, suuri määrä johtavia tuotteita, joilla on itsenäiset immateriaalioikeudet, vahva laatukilpailukyky ja korkea tuotemerkin lisäarvo, on muodostettu auttamaan meitä tarttumaan huippuluokan arvoketjuun.

Luo itsenäisiä online-brändejä ja käytä online-brändejä offline-myynnin edistämiseen.

Keskitymme useisiin pölynimurituotteisiin, laajennamme tuotekategorioita vaakatasossa ja tarjoamme asiakkaille enemmän valinnanvaraa. Perustamme Suzhouhun tuotemerkkitoimintaosaston ja T&K-keskuksen. Suunnittelemme perustavamme ulkomaisia ​​varastoja Yhdysvaltoihin toimittamaan tavaroita suoraan paikallisille tukkukauppiaille välttääksemme välittäjien veloittamat lisäkulut.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai neuvoja

Kuumat kategoriat